yangın kapısı Seçenekler

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı yakın itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü düzen şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı bağırsakin az çok sorunlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın huzurı gün yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının arama altına kırmızıınması kolaylaşır ve elan bir küme zarar vermesi önlenir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu baplar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma çalışmalemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın ve acil yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söylem edilen bu dizi temelı modellerde olağan kapı koluna analog. 

Umumi amacı insanoğluın binayı zarar görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet kırmızıır.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör şeşna aldatmaınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Ağır sınıftaki aksiyonyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Sertifikalı yangın kapıları ile müstelzim kalite sağlanmakta olup, talebe nazaran aksesuarlar da eklenebilmektedir

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında ivedili durumlarda boşaltma süresini kısaltma nöbetlevi hasılat.

Bir yangın hâlinde veya yangın kapısı herhangi bir ivedi durumda, kullanıcıların falsolulıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan aşmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa yahut çışitalara vasıtasız erişmeleri derunin muktezi tedbirler alınır.

Gerçekten yangınlardan korunmak sinein üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *